Acord GDPR

Draga Utilizator,

Asa cum probabil stiti, din 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul European 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturile persoanelor fizice in raport cu circulatia acestor drepturi, cunoscut si sub numele de GDPR.

In acest sens, dorim sa va informam cu privire la utilizarea datelor personale, transmise voluntar de dvs catre Activ Soft Learning (numita in continuare ASL), si drepturile dvs in raport cu acestea. Pentru informatii detaliate, va rugam sa studiati Politica noastra de confidentialitate.

 • Ce date personale prelucreaza ASL?

  ASL colecteaza date care ne ajuta la inscrierea dvs la cursurile pe care le organizam in scopul obtinerii Certificatului de Absolvire in domeniul asigurarilor. Aceste date sunt colectate direct de la dvs, prin completarea formularului de inscriere la cursul solicitat.

 • Scopul colectarii datelor

  ASL colecteaza datele dvs doar pentru inscrierea la cursul solicitat si transmiterea datelor catre platforma ISF in vederea sustinerii examenului de absolvire si a obtinerii Certificatului de Absolvire in domeniul asigurarilor sau a validarii celor 20 de credite anuale necesare mentinerii dvs in registrul intermediarilor.

 • Administrarea acordurilor exprimate

  Prin inscrierea la cursurile organizate de ASL, ati fost de acord cu procesarea datelor introduse in scopurile mai sus declarate. De asemenea, la prima dvs logare in cont, va vom solicita din nou acordul pentru prelucrarea acestor date si continuarea instruirii.

 • Cat timp prelucram datele Dvs?

  ASL prelucreaza datele dvs pe tot parcursul activitatii sale si dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale, inclusiv, dar fara limitare la dispozitiile privind arhivarea.

Inscrierea la cursurile noastre presupune acordul pentru prelucrarea datelor dvs de catre ASL.

NU, Nu sunt de acord!